Slapen en Wonen

Matrassen op maat

Onze webshop bevat naast slaapkamers KoudschuimmatrassenHR, Latexmatrassen, Pocketmatrassen, Traagschuimmatrassen ook wel Tempur matras of Viscoze matras genoemd, polyethermatrassen en Luchtmatrassen.

Wij zijn sinds 1995 producent en leverancier aan consumenten en zakelijke afnemers van diverse producten en actief in de markt van comfort, ergonomie, kwaliteit en ongekende oplossingen. Onze shop is de website bij uitstek voor de betere matrassen en toch tegen erg gunstige prijzen en deze kunt u indien gewenst ook direct online bestellen.

Comfort matrassen

Wij leveren alle type matrassen en ook in alle maten en vormen. Dus ook een matras voor lange mensen met een lengte van bijvoorbeeld 250 cm. of voor een driehoekig bed.
Wist u dat om de lengte van uw ledikant en matras te bepalen u uw lichaamslengte plus 30 of 40 cm. moet nemen? Uw voeten komen namelijk bij uw lichaamslengte er bij als u ligt en er moet voldoende ruimte boven het hoofd en bij de voeten blijven (anders ligt het dekbed wel erg strak over de voeten getrokken) dit zorgt ervoor dat deze extra centimeters lengte aan uw bed gewenst zijn om van een echt goede slaap te genieten. Helaas zijn de huizen in Nederland over het algemeen daar niet op berekend maar zoek dan naar een andere oplossing door bijvoorbeeld in de lengte van de kamer te plaatsen.

Of u nu een Koudschuim HR matras, een Latex matras, een Pocket matras, een Traagschuim matras of een Lucht matras zoekt wij leveren u deze graag voor echt goede prijzen. Zoekt u een echt goedkope matras zoals bijvoorbeeld een Polyether matras dan kunnen en willen wij u niet helpen, wij willen uitsluitend kwaliteit leveren en geen troep. Er zijn genoeg bedrijven waar u dit soort producten kunt aanschaffen maar gaat het om vakmanschap, goede voorlichting, flexibiliteit en keuze dan zoekt u toch de specialist, of niet?

Bij de diverse aanbiedingen van matrassen is er erg veel kaf onder het koren, voorheen was een tijk om het matras heen gestikt en hiervoor had je dure machines nodig. Dus uitsluitend echte matrassen fabrikanten konden een matras maken, tegenwoordig is iedere matrashoes afritsbaar maar dat houd ook in dat iedereen met een naaimachine een matras kan maken. En het is voor u maar ook zelfs voor ons niet of zeer moeizaam te beoordelen wat er nu precies voor vulling en materiaal en van welke kwaliteit in het matras is aangebracht.

Dit is ook de reden waarom er ieder jaar weer sterke twijfels zijn bij de “Matrassentest” en de uitkomst hiervan, het lijkt er zeer sterk op dat de aanschafprijs voor een te groot gedeelte de test beïnvloed terwijl de beoordeling van de kwaliteit van de diverse materialen niet of nauwelijks wordt meegenomen in de afwegingen. Een aantal factoren is ook niet echt of nauwelijks te testen en nemen in het gunstigste geval duidelijk veel meer tijd dan dat nu ervoor wordt uitgetrokken. Ook worden er bij deze testen slechts enkele merken betrokken terwijl er per type matras zeker wel een honderd merken zijn.

Zoekt u echt iets bijzonders waarbij uw nachtrust echt verzekerd is totaal slapen en echt fit opstaan bekijk dan eens onze “Beste matras ter wereld“
Waar het bij de keuze van een nieuwe matras echt op aankomt is dat u samen met uw adviseur vooraf goed bepaald wat uw wensen en aanmerkingen zijn, dan pas kan er een advies volgen om vervolgens na uitvoerig het matras getest te hebben en er ook van doordrongen te zijn dat een nieuwe matras lang niet altijd direct het gewenste resultaat geeft omdat uw lichaam wat jarenlang in een verkeerde houding heeft gelegen, zich eerst weer moet aanpassen aan de juiste houding (dit kan tot 3 maanden duren en daarom hebt u 90 dagen de tijd bij het Matrair en/of Luchtcomfort matras dit te ervaren) het matras aan te schaffen.

Leefcomfort levert ieder matras ook desgewenst met een vloeistofdichte hoes voor die mensen die ernstig last ondervinden van de huisstofmijt, met deze hoes kan de huisstofmijt niet in het matras komen waarmee ook het risico op allerlei klachten veroorzaakt door de huisstofmijt totaal worden voorkomen. Deze hoes is ook ideaal voor die mensen die wel eens per ongeluk in bed plassen, dit kunnen kinderen zijn maar ook volwassene. Ook bij senioren zien we dit vaak en bij sommige mensen is er soms ook sprake van ongewenste ontlasting. Deze vloeistofdichte hoes is ook daar tegen bestand en kan na een ongelukje ook gemakkelijk worden gereinigd.

Tags:

Tuin – Tuintafel – tuinstoel – tuinbank – hout – houten bank – houten stoel – houten tafel – Tuintafel kopen – Tuintafel kopen – tuinstoel kopen – tuinbank kopen – hout kopen – houten bank kopen – houten stoel kopen – houten tafel kopen – Tuin –  Tuintafel – tuinstoel – tuinbank – hout – houten bank – houten stoel – houten tafel – Tuintafel kopen – Tuintafel kopen – tuinstoel kopen
tuinbank kopen – hout kopen – houten bank kopen – houten stoel kopen – houten tafel kopen – Tuin – Tuintafel – tuinstoel – tuinbank – hout – houten bank – houten stoel – houten tafel – Tuintafel kopen – Tuintafel kopen – tuinstoel kopen – tuinbank kopen – hout kopen – houten bank kopen – houten stoel kopen – houten tafel kopen – Tuin